tag:blogger.com,1999:blog-8273395805808410591.post3794738307588402430..comments2023-09-25T01:46:23.740-07:00Comments on Restaurantrecensies van Carla; restaurantbelevingen: Museum Brasserie in BrusselCarlahttp://www.blogger.com/profile/11189837529085836584noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8273395805808410591.post-12050686073141981002012-11-02T02:40:16.192-07:002012-11-02T02:40:16.192-07:00Vond ik ook raar Myriam, van de steak tartare. Ik ...Vond ik ook raar Myriam, van de steak tartare. Ik vond hem ook veel te fijn gesneden. Tja en dat pittige had ik natuurlijk moeten weten, maar het is wel raar als je iets behoorlijk pittigs verwacht en het is eigenlijk flauw. Maar ik vind dit dus een fijn adres inderdaad.Carlahttps://www.blogger.com/profile/11189837529085836584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8273395805808410591.post-7346225738870893072012-11-02T02:27:09.765-07:002012-11-02T02:27:09.765-07:00Dat ziet er zeker niet slecht uit. Wat me wel verb...Dat ziet er zeker niet slecht uit. Wat me wel verbaast is dat de steak tartare zo op tafel werd gezet (dat is toch wat ik uit je verslag begrijp). Normaal gezien krijg je alle ingrediënten apart en wordt hij aan tafel bereid, hetzij door de gast zelf, hetzij door de bediening. Tafelbereidingen ... één van Juliaan zijn stokpaardjes. De desserts zien er wel heerlijk uit! <br />En dat de pittige paprikatomatensaus niet pittig genoeg was begrijp ik volkomen. Belgen zijn het niet gewend om pittig te eten, ondanks de overvloed aan wok- en anderssoortige oosterse 'tentjes' van de laatste jaren. MyriamChttps://www.blogger.com/profile/15703522714486607435noreply@blogger.com